sista skoldagen är över :(

Idag hade vi vår sista skoldag på SCoTT, Swedish College of Travel & Tourism :( Det känns jättekonstigt att inte komma tillbaka igen, iaf inte för att ha lektion. Klart man kommer åka upp och hälsa på nån gång :) Ikväll är även sista kvällen i lägenheten. Kommer endast upp för att hämta alla mina saker och för att fira midsommar! Imorrn drar jag till Stockholm för en snabbvisit. Ska bli skönt att komma "hem" lite. Fika med Annah, lite shopping, middag med Carro, mys hos Jessica och förhoppningsvis hinner jag träffa Hanna efter att hon sprungit Vårruset. På torsdag bär det sedan av till Kina med klassen :D Det kommer bli så himla kul, jag längtar massa! Beijing, Shanghai, Gula bergen och Hangzhou. Jag och ett gäng till är borta i 10dagar, medan resten av klassen och de externa resenärerna är kvar i 15dagar. Helt galet att det bara är 1½vecka sen jag kom hem från Afrika och nu bär det av till Asien. Man kan ju inte säga annat än att tiden på SCoTT har varit grymt! Kommer verkligen sakna alla sjukt mycket.

Nu börjar The Big Bang Theory och sen måste jag packa lite.

Ciao <3

R.I.P.

Fick ett hemskt samtal av pappa på lunchen idag. Farfar hade gått bort plötsligt igår :( Även fast vi inte setts på flera år, så känns det jättehemskt! Jag hoppas att jag hinner hem till begravningen så jag får säga hejdå.

Vila i frid farfar! <3

det är över snart...

Jag kände att det var dags att lägga ner scottlivet.blogg.se, då det livet är slut om bara tre dagar! :( Helt galet att fyra terminer nu är över och att jag inte längre får bo med min underbara Jessica! Fyra terminer! Kan inte riktigt fatta det. Har dessutom hunnit med tre LIAperioder. Två spenderade jag i Stockholm på Initiativ och Islandsresor/Atlantöar och den sista spenderades tillsammans med Frida i Sydafrika! Det är också helt galet. Vi var där nere i nio veckor!!! Saknar alla där nere, men vi kommer tillbaka :D Men först ska klassen dra till Kina och det redan på torsdag. Ska bli riktigt kul, synd bara att alla inte kan följa med :( När vi kommer hem är vi färdigutbildade reseproducenter och det är dags att söka jobb! Som tur är har jag fått ett sommarjobb, så det är ingen stress med att leta jobb än. Väldigt bra, då det är stressigt nog med guidningen i Kina :/

Nu blir det filmtajm med Pia och Jessica!

Ciao <3

RSS 2.0