chill bowl & dine

Om tre timmar är det dags för jobb. Första gången jag jobbar själv i bowlingen, ska bli kul :) Ska snart hoppa in i en dusch, se om det finns nåt ätbart till lunch och fixa med sista tvätten.
 
Har varit ledig sen i söndags så ska bli skönt att jobba lite igen. Fick hoppa in i repan i tisdags, hade a-pass och det var något segt att gå upp på morgonen. Var länge sen jag var tvungen att ställa klockan på 05.45! Men det gick bra. Efter jobbet blev det en timmes pw med Anna :) Riktigt härligt och jag var härligt trött när jag kom hem. Somnade nästan i soffan efter maten. Lyckades ändå hålla mig vaken till kl 23! Bra jobbat av mig faktiskt, brukar i vanliga fall somna ofrivilligt i soffan :P
 
Igår var jag hos Amanda på p-hotellet nästan hela dagen. Åt lunch och sen spelade Wii i säkert 4 timmar :) Mycket trevlig dag och kväll!
 
Nu har nagellacket torkat, dags för duschen. // Peace!

Oslo

Bara några timmar kvar i Oslo nu, sen beger jag mig hem till Trysil igen :) Både skönt och tråkigt! Skönt att komma  hem, men fruktansvärt tråkigt att lämna tjejerna :( 
 
Kom i måndags runt halv 3. Mötte upp Vickan och Alma och tog en liten vända på stan, då de skulle lämna in lite cv:n på olika ställen. Åt middag på kvällen och bara tog det lugnt framför tv:n. Såg både Monte Carlo och Baksmällan 2. Helt galet att jag inte sett den förän nu, sjukt bra film! :) Måste ladda ner båda två när jag kommer hem. Igår strosade vi runt på stan i några timmar. Lite shopping och de lämnade in fler cv:n. Blev ännu en lugn kväll hemma, med pasta och kyckling och vin till middag. Efter några avsnitt av Cougar Town gick vi och la oss. Idag har Vickan varit på två intervjuer, en på Holmenkollen restaurang och en på Christiania. Jag och Tessan hängde på upp till Holmenkollen och efter intervjun gick vi upp till skihoppet :) Helt galet att folk håller på med backhoppning! Efter att vi lekt lite turister där uppe, tog vi t-banan in till stan. Lunch på Subway och sen gick Vickan till intervju nr 2. Jag och Tessan fortsatte shoppandet i väntan på Vickan. Så himla skönt med lite nya kläder och framför allt nya jeans!! Två par från Cheap Monday blev det :) Har också köpt en mössa, klänning, två tshirts, jeansshorts, en kofta och lite smått och gott. När jag kom i måndags fick jag ett paket av tjejerna, ett svart linne :) ASSNYGGT!!! Det kommer användas flitigt, tack så jättemycket finisar! <3 Nu är det lite chill som gäller och efter middagen ska vi ner på stan och dricka lite vin innan jag hoppar på bussen hem. 
 
Dagarna här har varit helt underbara och det gör ont i hjärtat att lämna tjejerna! :/ Det är tur de bara finns 3½timmar bort :D 

Velkommen till Park Inn Trysil Mountain Resort

Den frasen har jag sagt før sista gången nu og det kænns skønt! Tråkigt att ha læmnat MRT, men skønt att ha læmnat repan :)

Længtar till min goa, varma seng just nu. Sjukt trøtt og førsøker hålla mig vaken genom att dricka lite Burn og æta M&M's :P Det fungerar æn så længe. Folk børjar gå från Stabben nu, vilket innebær att snart er jag alene hær! Som tur er blir det typ bara en timme, før HSK er hær ganska tidigt på morgonen.

Sov bara till halv 2 idag, vilket var lite segt. Låg och kollade på Captain America innan jag børjade gøra mig iordning før jobb. Efter att ha tryckt i mig lite tacos på jobbet, så blev det lite jobb med banketten på Radisson. Hann åka hem en halvtimme innan det var dags att dra till MRT.

Har faktiskt varit lugnt hær ikvæll, vældigt skønt! Imorrn er det min tur att vara full :) Blir lite fest innan delar av personalen førsvinner hærifrån på måndag :/ Vissa kommer tillbaka till vintern, men mina favoritjenter ska tillbringa vintern i Oslo :( Det er iaf i samma land! :)

Dags att gøra nåt vettigt, som t.ex...... vænta på att Stabben stænger :P //Sweet dreams


Trysilrypan

I helgen är det dags för årets Trysilrypa! Och det innebär att det kommer massa ny och gammal personal, vissa för att stanna och vissa bara för att vara här över rypan :D Har kommit en hel del personal som jobbade på MRT i vintras. Sjukt kul att träffa alla igen!
 
Har jobbat mina första dagar i bowlingen nu, känns riktigt bra och tror att den här säsongen kommer bli awesome! Nu är jag ledig från bowlingen fem dagar, istället blir det natt i repan på MRT fredag och lördag samt bankett på Radisson på lördag :) Ska bli kul att komma tillbaka till MRT, ännu mer då det är "gammal" personal!
 
Om några timmar ska jag ut i skogen med Amanda och plocka svamp :) Fram till dess ska jag måla naglarna och slänga i mig lite lunch. Ikväll blir det date med tjejerna :D // <3

RSS 2.0