ebay hjärta doris

Sitter i Pias säng, medan hon står i duschen. Så himla kul att vara här och hänga med Pia igen :D Speciellt nu när hon ska utomlands och jobba! Igår gjorde vi inte mycket, jag kom runt halv 2. Sen pratade vi en massa skit, som vanligt ;) Idag ska vi till sjön och bryggorna :) Solen som var framme förut har tyvärr försvunnit nu, men men. Sen tror jag att jag sett allt av Bäckefors ;) Det är litet här, hehe. Blir väl ganska tidigt i säng, för imorrn ska vi till Göteborg och spendera dagen på Liseberg tillsammans med Linda! Det kommer bli grymt. Har köpt inträde och åkband via Lisebergs hemsida, blir lite billigare då. Plus att vi köpte tre quickpass var :) Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske lite vinmys?!

På söndag flyttar Annie ner, så då flyttar jag in hos henne i några dagar :) Först blir det en shoppingtur med Pia på stan, Linda vill nog följa med också ;) Pia ska shoppa saker hon behöver ha med sig till jobbet, typ olika jobbskor och andra viktiga saker. Sen gick hennes tåg hem vid tvåtiden. Jag behöver också handla lite saker, men får se om det kanske blir en annan dag när jag inte har nån tidspress ;)
Nu ska vi snart gå här! Säger dom rese4as egna norrlänning - ma hörs!

ebba and a backpack

Imorgon är första dagen på vad som förmodligen kommer bli den bästa veckan på länge! Halv 8-ish lämnar jag Vimmerby bakom mig för en miniturné. Börjar i Bäckefors hos min underbara Doris :D Där stannar jag till på lördag, då vi båda hoppar på bussen/tåget ner till Göteborg för en dag på Liseberg tillsammans med Linda. Snäll som hon är den där Linda, så får vi även sova hos henne! På söndag kommer Annie ner och Pia åker hem till sig igen. Jag tar mitt pick och pack och flyttar in hos Annie i några dagar. På måndag och tisdag har jag inte mycket inplanerat. En sväng på stan och en fika med Stella ska jag iaf hinna med :) På onsdag eftermiddag åker jag upp till Trysil över natten för att hälsa på hos herr Bilar och sedan drar vi båda till Otown på torsdag :D Ska bli så himla underbart att komma till Orsa igen, saknar tiden där! Speciellt alla roliga händelser tillsammans med Rese4 :P Fredag ska iaf spenderas på SCoTT :D Hälsa på lite och spana in rese6! ;) På lördag är det Aqua Jam och den egentligen anledningen till att vi ska till Orsa. Det ska bli så galet kul! Festerna i Orsa kan inte misslyckas.

Nu sitter jag på mitt rum och försöker packa lite. Lägger fram olika outfits som jag kan ha nu under veckan så att jag inte packar ner för mycket kläder, som jag brukar ;) Det går sådär, har hittat några iaf! Några till måste nog ner iaf :P

Var ute och sprang med Asta igår, ungefär 3,5km. Det gick faktiskt väldigt bra :) Lite seg i benen idag bara! Får se om jag hinner ge mig ut idag igen. Måste packa klart och sen förmodligen städa lite här hemma. Moster Jenny och Kenta kommer ikväll, så då ska vi grilla lite! Och under dagen ska jag även lägga på en ansiktsmask (samma som förra gången) och fixa mina naglar. Det lär ju ta sin lilla tid liksom!

Jaja, dags att packa lite då!?! Ciao.

chocolate in my face

Sitter och målar mina naglar igen, denna gång tånaglarna :P Har suttit i fotbad ett tag, samtidigt som ansiktsmasken skulle verka. Masken var av choklad och apelsin och luktade himmelskt! Den var också värmande, så det var underbart att sitta med den på i en kvart :D Man ville gärna slicka sig lite om munnen ;)
 
Imorgon tar jag bilen upp till Fe :D Ska bli så kul att äntligen få träffa henne igen, har inte setts sen vår härliga midsommar i Otown! Utgång på lördag kanske, vi får se :) Sen hem igen på söndag, plockar upp mor och far i Linköping förmodligen. Och om en vecka åker jag till Doris, som är starten på vad som kommer bli den bästa veckan på länge! Ska hinna med Bäckefors, Göteborg, Trysil och Orsa. Blir mycket resande, men det är bara kul!

Ska föra över alla avsnitt av The Big Bang Theory från Calles dator till min, så jag kan ligga i min säng och glo på det hela natten ;)

IMORRON SES VI ÄNTLIGEN FRIDA!!! :D <3

hundvakten ebba

Sitter i min säng och målar ena nageln för tredje gången ikväll och skriver om det jag skrev innan internet hängde sig! Ibland blir man lite trött, varför kan inte nagellacken snabbtorka och varför måste internet hänga sig när man skrivit en hel del i bloggen, som såklart inte sparas?!

Har umgåtts med Isabelle idag, äntligen! :D Hämtade henne vid tåget och sen blev det frukost på stan och även en liten shoppingrunda. Två nagellack rikare ;) Efter en snabbvisit hemma hos mig för att släppa ut hundarna, åkte vi till hennes bror för att vara hundvakt åt hans valp Frank :) Hur söt som helst! Var även hundvakt åt Melvin, Isas brors roomies hund :P


När hennes bror kom hem, så åkte jag hem för att ta hand om mina egna hundar :P Tog en svängom med dammsugaren också, så nu är det fint tills mor och far kommer hem. Iofs så hinner det garanterat bli smutsigt innan söndag, men det är iaf inte lika smutsigt :P

Ska måla klart min nagel nu, ciao <3


Förresten, titta vilken sötnos
som satt och väntade på att få gå ut imorse! <3


hallå sommaren?!

Jag undrar var solen och sommarvärmen har tagit vägen?! Inte är den här iaf! Lagom till jag får "semester", så blir det höst. Jag är inte riktigt redo för att lägga undan sommarkläderna, eftersom jag knappt hunnit använda dem. Men, men.

Har varit duktig denna vecka :) I onsdags sprang jag 2,7km, eller jag sprang, sen gick jag en bit, sprang igen, ja ni fattar :P Tre springsträckor och två gåsträckor (springsträckorna var längre än gåsträckorna) Eftersom jag inte sprungit sen evigheter får jag börja lite lugnt, annars skulle jag dö :P Igår var mamma och jag ute och gick med hundarna i spåret, 3,6km och idag både sprang och gick jag 2,7km igen. Första gången sprang jag med Asta och andra gången med Chilli.  Duktigt av mig! :) Men det känns i benen kan jag lova, fy vad otränad jag är.

Det jag sprang bort kom väl tillbaka nu på lunchen när vi åt hamburgare och pommes till lunch :P Men om jag inte hade sprungit, så hade det ju legat på plus istället ;)

Imorgon åker mor och far till Stockholm för att spendera en natt, för att sedan åka vidare till Side, Turkiet på söndagmorgon. En vecka ska de vara där, medans jag och Calle får vara hundvakt! Får se vad vi hittar på. Jag ska iaf åka till Annie och High Chaparral på söndag :D Ska bli riktigt kul! Länge sen man var där och det ska bli skitskoj att träffa tant igen! :D Hoppas på fint väder bara! Eller åtminstone inte regn.

Nähe, ska väl kanske göra något vettigt nu. Som t.ex....... ehm..... kolla på en film?! ;) Ciao!

finally!

Äntligen är mitt rum färdigt! :D De här hyllorna har pappa och jag satt upp nu. Har även bytt ut hyllan som tv:n står på till en längre, så ser ut som förut typ. Riktigt nöjd med Vagabondtidningarna, skönt att få lite färg i rummet! :P Nu ska jag glo på film i min härliga dubbelsäng, puss.


(ofrivillig) semester

Ojdå, orkade aldrig blogga de sista dagarna! Däckade i sängen runt kl 21-21.30 varje kväll. Inte för att jag hade jobbat mycket den dagen, utanför att jag dels ställt klockan varje dag i 12 dagar och dels för att jag jobbade 60 timmar under fyra dagar förra veckan! Nu är jobbandet dock över och (den ofrivilliga) semestern är här :D Nu är det jobbsökande som gäller, eller iaf fr.o.m. onsdag :P Måndag och tisdag ska spenderas i mormors sommarstuga!

I fredags var det kalas här hemma, släkten var här och grattade mig. Fick pengar, som jag shoppade upp igår när jag, mamma och Alice var i Linköping. Blev ett par höga jeansshorts och en bandeautop från Gina, en hoodie, två linnen och två nagellack från BikBok, en ram från Gallerix och en bh från Lindex :) Sen så var vi även inne på IKEA och där blev det ännu mer shopping för min del (var lite därför vi åkte till Linköping) En stor bäddmadrass, nya ben till sängen, dra-på-lakan, påslakanset, två nya kuddar, ett nytt täcke, en ram, en hylla och två tavelhyllor. Jag och Alice invigde den nya bäddmadrassen och sängkläderna inatt. Hyllan och tavelhyllorna ska upp ikväll och sen är mitt rum färdigt! :D Så himla skönt, äntligen liksom! Ska bara sätta upp fler bilder, men det får bli efterhand.

Dags för mat nu, ciao!


RSS 2.0