god jul.... eller?

Fick världens sämsta julklapp idag, en nära släkting gick bort inatt :'( Nu saknar jag min familj ännu mer, vill inte vara här nu ju! Men tur att vi ska till Bilar och mysa ikväll, vill inte vara själv nu. Det värsta är att kväll blir natt och jag måste vara själv :(

Älskar min familj över allt annat, önskar jag vore hemma hos er ikväll! Saknar er <3


R.I.P. Anders <3

 


living the life in Trysil

Oj, när blev klockan kvart i 10 liksom?! :P Funderade precis på vad jag skulle göra fram till jag ska gå och lägga mig, men det är ju typ dags för det redan :P Barnprogrammen är slut sedan länge ;)

Idag har vi varit i backen igen. Kanonväder och härligt underlag, men fy fan vad dåligt det gick! Så sjukt irriterad på mig själv och spärren jag har i huvudet. Tack Vickan och Jhulia för idag iaf, det var jättemysigt :)

Igår var jag och Vickan en sväng i backen också. Kom iväg lite sent, men huvudsaken var att jag fick komma ut iaf. Toppendag verkligen :) Hade med oss egen varm choklad och baileys, så vi satte oss utanför Knettsetra och drack lite. Där stötte vi även på Emelie, Rebecca, Carro och Johan :) Och på väg till backen igen mötte vi Mickis och Tove :P Blev ett sista åk med de, sen var det dags för afterski. Hittade ytterliggare ett gäng på väg till Ski Pub'n :) Tur det, för förutom vårt lilla gäng så var det två personer till! Ingen fartfylld afterski precis, men minst lika trevlig. Blev två cider innan vi begav oss hemåt för mat och dusch. Reisa, Matilda, Kalle och Jenny bjöd in på hemmafest vilket vi alla tackade ja till! Jag och Vickan käkade mat hos henne och fick sedan skjuts ner av snälla Greg. Var inte så mycket folk när vi kom, men det ändrades ganska snabbt. Huset fylldes på med folk och det blev ett antal matcher av beer pong. Jag var inte med, kan inte köra på vin alltså. Grabbarna skrek av glädje när de vann och skrek nog ännu mer om de förlorade. De distraherad varandra på alla möjliga sätt, sätt som inte ska skrivas här ;) Vet inte vem som började, men det blev en hel del body shots också! Kvällen bjöd på mycket skratt och mycket alkohol. Kanske inte så konstigt att den spårade ur lite!? ;) Kameran förevigade kvällen, som tur var. Den pallade nästan hela kvällen, någon gång under body shot-tiden så dog den dock!

Imorgon blir det backen kl 9. Ska bli skönt att vara bland de första i backen, har inte hunnit vara det än. Men imorgon måste jag. Ska på möte på jobbet kl 13. Vet inte vad för slags möte, för vi ska ha varma kläder på oss :) Hoppas på toppenväder imorrn också, det är så himla härligt att åka då. Det börjar bli kallare ute nu också, så det gäller verkligen att klä sig rätt. Köpte ett par underbart härliga byxor i Skistarshopen idag. De kommer väl till pass kan jag lova. Nu är det dock färdigshoppat för denna månad. En vända till systemet lär det iofs bli, det är ju nyår och allt snart ;) Det känns lite tråkigt att inte fira jul med familjen, men det är tur de kommer till mig v 2 :D Mamma, pappa, småbröderna, moster och Kent är det som kommer hit! Ser fram emot det så sjukt mycket. Har ju inte träffat de på två månader nu :/ Det är tur att skype finns!

Bjuder på en bild från idag. Kan inte säga annat än att jag älskar livet här i Trysil!

oops!

Ojdå, det var visst ett tag sen jag skrev här :P Och shit vad mycket som hänt sen dess! Snön har vräkt ner, så nu är det vitt och fint ute. Precis som det ska vara! Det har blivit en hel del brädåkning och det går bara bättre och bättre för varje gång :) Har jobbat natt de tre senaste nätterna, så har inte åkt på några dagar nu. Men jag har lite smått abstinens, så imorrn blir det backen kl 9! Måste inviga mina nya snowboardbyxor som jag köpte i torsdags :)

I söndags var det inflyttningsfest hos Reisa, Matilda, Kalle och Jenny :) Jag och Emma jobbade till kl 14.30, så blev lite stressigt när vi kom hem. Tog en 40min powernap, duschade, gjorde mig iordning, åt mat och sen gick vi över till grannarna en stund. Emma satt kvar där, medan jag sprang över till Anna och hämtade henne. Plockade upp lite folk på vägen till vår lägenhet och sen bar det av ner mot festen. Jag och Anna gick lite före alla andra, så vi hann med en vätskepaus hos Bilar :) Han bjöd på smirre, juice och sprite - farligt gott! Vi tre fick skjuts ner till festen sen, väldigt skönt för det var inte varmt ute! Det var hur mycket folk som helst på festen :D Vet inte hur länge vi var där (har inte riktigt nån tidsuppfattning på fyllan :P), men efter ett tag kom taxin som skulle ta oss till Sälen! Tre minibussar fyllde vi :P Högis var stället som gällde för kvällen, där det tydligen var personal kick off. Jättestort dansgolv, live band och massa folk :) En toppenkväll helt enkelt, förutom att min fina halsduk har försvunnit :/ Måste ta och ringa taxin igen och se om de hittat den! Det är lite kallt utan den.

Sitter och väntar på att Vickan ska sluta, vi ska ha lite myskväll innan jag börjar jobba :) Får se om Emma hänger på, hon har varit i backen idag så hon sover fortfarande och jag vill inte väcka henne. Ska kolla på dagens avsnitt av julkalendern och sen hoppa in i duschen, puss.


snö :D

Sitter i soffan med datorn i knät och en kopp te :) Har haft mitt första pass på MRT idag och det gick väldigt bra! Fick både checka in och ut gäster, skönt att testa på båda liksom. Imorrn kommer det inga gäster till hotellet, så då är jag själv i receptionen. Det ska nog gå bra, men lite nervös är man ju. Förmodligen kommer Wiebke vara där och jobba, men ändå! På måndag är det B-pass igen och då kommer alla andra säsongare och ska bo där. Får både checka in och ut dem, för på tisdag är det A-pass som gäller :P Ledig igen på torsdag, hoppas verkligen på bra väder då och att det har kommit asmycket mer snö då för jag vill åka bräda :)

Imorse vaknade jag upp till ett underbart, vitt landskap och det snöade fortfarande :D Lovely! Himla mysigt att gå till jobbet i snön. Fan ta plusgraderna om de gör så snön försvinner! ;)

Ska ta lite bilder på jobbet nån dag och på vår fina uniform :P Men nu blir det lite chill innan sängen, peace!


wohooooo! :D

Nu är den här :D Danne kom precis förbi med min efterlängtade bräda, så idag ska vi ut och teståka :D

Tack Robban för att du hjälpte mig att beställa den, tack mamma och pappa för att ni skickade den till Danne och tack Bilar för att du tog med den till Tryssan och för att du köpte boots! <3


RSS 2.0