sista helgen hemma

Sitter i sängen och målar naglarna :) Va länge sen den hade lite färg, så tyckte det var dags. Ikväll kommer några vänner till familjen hit, ska bli trevligt. God mat står menyn kan jag lova. Mamma och jag har hållt på i ett par timmar och förberett allt. Det har blivit en hel del småätande, tur att det är ett tag kvar innan vi ska äta :P

Min sista helg hemma på ett bra tag framöver också :/ Nästa vecka går flyttlasset. Har inte bestämt vilken dag än, men nästa helg kommer jag vara i Trysil iaf. Den 1/11 börjar jobbet :D Helt sjukt att det är så få dagar kvar. Mindre än två veckor nu :D Ser fram emot det så himla mycket! Har börjat packa nu också, äntligen liksom :P Lite saker som ska tvättas, men annars är de flesta kläderna nerpackade. Det är jobbigt att veta hur mycket man ska ha med sig, jag ska ju vara borta ett halvår! Men familjen kommer nog upp och hälsar på nån gång, så saknar jag nåt får de väl ta med det :)

Nästa vecka blir det att fixa lite småsaker. Typ klippa mig, färga håret och ögonbrynen, köpa lite småsaker som jag behöver ha med upp etc. Och självklart packa det sista ;) Städa en sista gång kanske. Redan fullt med hundhår trots att det bara var några dagar sen jag dammsög, men jag är inte förvånad iofs!

Näe, nu måste jag måla klart naglarna och sen byta kläder. Sen är det fest! :*

säsong 11/12

Shit, nu är jag galet taggad alltså! Om jag kunde, skulle jag sätta mig på bussen upp redan imorrn! Första snön kom idag också, tänk om den kunde komma här. Jag känner att jag är redo för snö nu! Fan, det kommer bli en helt grym säsong. Och det är så roligt att jag ska jobba med Dennis och att Reisa och Bilar jobbar på det andra hotellet :D Varje dag får jag hålla mig från att ta fram resväskan och packa. I tankarna har jag redan packat typ :P Och i tankarna står jag redan på min bräda i Trysils backar, tillsammans med Bilar :D Men inget av det stämmer just nu, har inte ens en egen bräda för tillfället. Undrar varför det måste vara så dyrt?! Eller varför jag inte har så mycket pengar!? :P Ska bli så skönt att ha en inkomst! En FAST inkomst dessutom :) Det värsta är att jag förmodligen inte kommer vara hemma över julen, men jag överlever nog!

AAAAAAAH, ge mig 28oktober nu!!!! Det är dagen då jag hoppar på bussen upp :D :*


Inte långt kvar till detta är verklighet, wohoooooo! :D

wordfeud with mr bilar :)

Ligger i sängen och spelar en omgång av wordfeud med herr Bilar, på engelska! :) Det ska bli spännande, men jag har svårt att komma på ord på svenska så jag undrar hur det ska gå på engelska. Är dessutom jättetrött också! Det känns som om jag har feber, fryser och svettas om vartannat. Men tog tempen förut och det har jag inte. Har opererat bort två födelsemärken idag, kanske är därför?! Ont gör det iaf. Dagen har varit lång p.g.a. operationen iaf! Var där kl. 08.15, så gick upp runt tjugo över 7. Och sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit :P Kollat på Dear John, Lejonkungen 3, fem avsnitt av The Big Bang Theory och nu Water for Elephants :) Tog en paus för lunch med pappa, för lite tv-tittande och för middag. Annars har jag legat i sängen och halvsovit hela dagen! Eller nej, jag var och hämtade mamma, handlade och slängde skräp också :P Imorgon ska jag göra något av dagen. Det är visst marknad här i stan, så det blir garanterat en sväng där! Brorsan pratade om bio i Linköping, det kanske vore nåt!? :*

south africa

Fick precis ett sms från underbara Cheri från SA! Jag saknar henne nåt galet mycket. Alla andra också för den delen! Det var en grym upplevelse att ha sista LIAn där nere. Och alla var hur trevliga och härliga som helst. En resa tillbaka dit är inplanerad, men den är inte förän i september nästa år! Aslångt kvar till det :/ Men jag har en känsla av att säsongen i Trysil kommer vara slut innan jag ens hunnit fatta att jag är där :P Det är också tack vare den säsongen som jag kommer kunna åka dit nästa år :D

Sista kvällen i SA var verkligen otroligt häftig. Vi skulle ha lite avskedsparty för mig och Frida, men det slutade med att Frida, jag, Estiaan, Lauren och Brad åkte ut och letade efter lejonhonan som hade rymt. Vi hittade aldrig henne den kvällen (det tog typ fyra dagar innan de hittade henne!) Däremot så hittade vi lejonhanen som stod böjd över en liten giraff! Hanen var känd för att vara lite lat, så att han själv hade "skaffat mat" var tydligen väldigt bra. Även om det var lite jobbigt att veta att det var en oskyldig giraff!

Nästa gång hoppas jag att få se alla i The Big Five (lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel) Vi såg lejonen para sig, red på en av de tama elefanterna och blev nästan attakerade av de vilda, jag klappade en noshörning och vi såg en hel hjord av bufflar :) Det var bara leoparden som inte vågade sig fram!

En tur- och retur till Sydafrika tack! :*


En bild från vår galna kväll på Duck 'n Dive :D

trysil baby ;)

Jaha, då var det måndag igen! Helgen går alltid för fort. Den blev inte som planerad, men har ändå haft det supermysigt. Planen var en utgång i underbara Stockholm i fredags, men då min ekonomi inte tillät en utgång så åkte jag hem till Linköping istället. Skulle ändå åkt tidigt på lördagmorgon, så det gjorde inte så mycket. Sov hos Jenny & Kent. Vi åt lite tacos och spelade yatzy, sen började jag och Jenny att kolla på Sweet Home Alabama men vi var ganska trötta båda två så det blev tidigt i säng. I lördags åkte vi ner till Vimmerby och hem till familjen Wester :) Kalas stod det på kvällens schema! Mia fyllde år 24 september och Kent fyller år den 6 oktober, så det var dubbelkalas. Alltid lika trevligt. Vi var där typ en timme innan, för Jenny skulle hjälpa till att laga mat. Själv så spelade jag innebandy med mina småkusiner :D Eller jag fick vara domare! Vi hann även spela lite kula innan de övriga gästerna kom, resten av familjen Falk och mormor, Mepa och Anders. Menyn bestod av fläskfilé med trattkantareller och bacon och potatis, med pannacotta och blåbär till efterrätt. Hur gott som helst, som alltid! Efter det blev det lite mer innebandyspelande samt lite biljard. När det började bli sent för småkusinerna ville de hellre kolla på film, eller spela spel på min mobil :P Sen kunde jag gå upp och umgås lite med de vuxna och dricka lite vin!

Igår rensade jag garderoben :) Alltid lika skönt att bli av med lite kläder som bara ligger och skräpar. La även undan lite sommarkläder som tog plats! Hittade även mitt underställ och mina goggles längst in, som numera ligger längst ut eftersom de snart ska packas ner i väskan :D Längtar något så fruktansvärt, av flera orsaker! Säsongen 11/12 kommer bli grym uppe i Trysil! Fredagen den 28 oktober hoppar jag på tåget och tar mig upp till Norge. Hela den veckan kommer gå åt till att tvätta och packa och fixa med småsaker. Och umgås med familjen såklart! :)

Ska kolla ytterliggare ett avsnitt av Pretty Little Liars, som jag har fastnat för efter att jag såg ett avsnitt på tvn igår! :*


RSS 2.0