I've had the time of my life and I owe it all to you!

Snart er sæsongen 2011/2012 øver før min del! :/ Nær jag går av mitt nattpass så er det en månad fri som gæller :D Ska bli riktigt skønt. Stockholm - Dubai - Vimmerby - Stockholm er planen. I slutet av maj bær det av mot Trysil igen, før hær ska jag spendera sommaren :) Det kommer bli grymt kul det också! Mycket mindre festande och mycket mer træning! Innan jag vet ordet av er sæsongen 2012/2013 hær och det kommer massa nya och gamla sæsongare igen :D

De hær 6 månaderna har gått så galet fort! Introduktion i Opera, læra kænna nya kollegor, sætta saker på plats i alla rum, kickoff, myskvællar, snowboardåkning, fyra galna supertirsdagar och tre lite mindre galna MRT Challenge, branschsøndagar på T2, frukostbuffé på jobbet, nattpass, roadtrip till Sælen, våfflor på Knettan, fet pommes på Happy Faces, 100 miljoner incheck och lika många utcheck på søndagar, chill i utomhusbubbelpoolen i Kulpen spa, en vecka med min underbara familj, måndagsbuffé på Peppes, fødelsedagsfirande av værldens bæsta Vickan och massa en hel del chill/bakisdagar i soffan ;)

Vad hænde med tiden liksom?! Det kænns som om att det var igår jag satte mig på tåget mot Gævle dær Dennis møtte upp mig och vi åkte till Trysil. Det var ju inte alls længe sen jag træffade mina nya kollegor før førsta gången! Trodde aldrig jag skulle klicka med någon från allra førsta dagen, men det var førsta dagen som jag och Vickan børjade umgås! Och vilka månader vi har haft tillsammans :D Galna fester och mysiga filmkvællar! Nær jag fick reda på att jag skulle dela sovrum med en tjej blev jag lite nervøs, men kunde inte fått en bættre sambo æn Emma :) På inflyttningsfesten hos Reisa, Matilda, Kalle och Jenny træffade jag Elin før førsta gången, det var ju typ igår.. eller?! Alla våra myskvællar med Disneyfilmer och snacks har varit de bæsta kvællarna. Jag ær så glad att Alma och Vickan børjade umgås, så æven jag fick chansen att umgås med en så underbara mænniska som hon! Listan kan gøras lång på alla underbara mænniskor jag har fått læra kænna hær uppe! <3

Har fuskat lite med min uniform så hær sista natten :P Frøs så himla mycket, så tog på mig en trøja från Stabben. Dags att byta tillbaka och gøra klart checklistan :) Snart kommer Elisabeth och løser av mig, sen blir det hem och vila lite, tvætta, køra Elin till bussen, packa Vickans saker i bilen, åka till MRT och sæga hejdå och sen åker vi mot Stockholm :D

Tack før den hær sæsongen Trysil! Ser redan fram emot sæsongen 2012/2012 :D // puss

...

Det ær så himla mycket jag vill gøra nu sista tiden før den hær sæsongen, umgås med alla så mycket det går! Typiskt nog så jobbar jag natt i helgen, kommer vara helt sliten men det ær det vært :) Sova kan man gøra nær man dør :P I søndags var min och Almas sista kvæll på T2. Vi børjade med tjejmiddag hos Alma och Vickan, grillad kyckling, sallad, bulgur, limesås och vitløksbrød. Sjukt gott! Var ett helt gæng med tjejer och vi hade så himla roligt. Drog till Sagbruket runt kl 22, dags før bartømning. Møtte upp Micke och hans polare Håkan. Det dracks drinkar, shots och øl hej vilt :P Någon timme senare gick vi till T2 før att tømma baren dær. Vi lyckades nog ganska bra tror jag ;) Dansade i vart fall gærnet tills det stængde. Blev en fet pommes på Happy Faces, såklart, efter T2. Min och Almas sista :(
Lagom seg på måndagen nær jag vaknade och det var tur att jag inte skulle børja føræn kl 17! Den mest meningsløsa dagen på jobbet någonsin! Jag gjorde inget vettigt mer æn att løsa av Eleni på lunch :P Sen satt vi och spelade kort och Draw Something. Gick hem vid halv 9, før då skulle Alma åka. Føljde med henne hem, førde øver lite filmer och kollade film. Riktigt koskvæll blev det :)
Tisdagen spenderade vi i backen. Jag, Alma, Vickan, Elin, Micke och Håkan. Vi gick væl hem runt 4-tiden. Før min del blev det typ hem och vænda. Micke och Håkan skulle bada på Radisson, så jag tog med mig Vickan och gick dit. Så jækla skønt att bara sitta och slappa i bubbelpoolen. Hem før att byta om och sedan var det Big Horn som gællde. Almas sista kvæll i Trysil :( Vi fick med oss Micke och Håkan också. Vickan var sjælvklart med också, men det ær ju sjælvklart ;)
På onsdagen kom Alma førbi før att sæga hejdå! :'( Trysil ær inte samma sak utan henne hær, saknar dig så sjukt mycket søtnos! <3  

6timmar kvar! Kom igen tiden, gå fortare! // over and out

slutspurten

Sitter i soffan och målar naglar och lyssnar på musik. Försöker tagga utgång, men det är lite svårt när man inte har nåt att dricka och är själv :P Visserligen underlättar det inte att jag har tagit på mig myskläder efter duschen ;) Tur att jag inte är trött iaf, kunde inte riktigt sova förut. Annars brukar jag alltid totaldäcka i soffan när jag har börjat kl 06. Vilade väl nån timme tror jag, det får väl räcka :)

I tisdags var det säsongens sista supertirsdag på Knettan. Jag, Alma, Vickan och Elin började dagen med lunch på Rialto. Alla var sjukt sega och verkade lite bakis ;) Lite ärenden på stan, handla på Kiwi och Ica och sen hem. Vickan och Alma skulle till Anna och äta, så jag och Elin lagade mat hemma hos henne. Lax, bulgur, wokgrönsaker och limesås - sjukt gott! Satt hos henne och drack lite innan de kom tillbaka från Anna. Typ sprang till liften, som bara var öppen kl 19-19.30 då kvällsåkningen är slut för säsongen. Jag och Elin delade på en öl i liften upp och sen åkte vi ner till Knettan. Vi var riktigt blöta när vi kom fram, typiskt nog så regnade det lite smått på väg upp :/ Folk var riktigt taggade för sista supertirsdagen, det dansades på borden från första början :) Dåligt nog så stängde de 20minuter tidigare, illa!!! Jag och Elin försökte ragga skoterskjuts ner till Skipuben. Det gick inte så bra, så vi började vandra neråt. Träffade på Anna i backen och stod och pratade lite med henne innan hon åkte ner. En bit längre ner ser vi Martin och Johan försöka åka tillsammans, det gick inte så bra :P Tur att en skoter stannade och plockade upp oss! :D För första gången hade jag faktiskt jävligt kul på Skipuben, mest tack vare Alma :D Stod på dansgolvet hela kvällen (tänkte skriva natten, men kom på att det bara var öppet till kl 01 :P) När det stängde gick vi hem till Alma och åt mackor, för vi missade helt att Happy faces hade öppet denna kväll :/

Var sjukt sliten på onsdagen, tack och lov inte så bakis :) Blev lunch på Ski bistron med Alma, Vickan, Elin och Johanna. Drog hem till Vickan och kollade på film efter det, Tarzan och Svanprinsessan. Lite godis, chips och dipp och cola åkte ner också. Vi avslutade kvällen på restaurang Vinter tillsammans med Emma och Therese :) En superkoselig dag helt enkelt! Sov gott när jag väl gick och la mig.

Nu har jag jobbat tors-lör, har varit så himla lugnt. Och lugnare kommer det bli. Fr.o.m. imorrn är lodge B-G stängt, alltså endast H och A kvar. Nästa helg jobbar jag natt, såklart! Missar personalfesten som är nästa söndag, riktigt irriterande! Men, men. Ska måla klart naglarna nu, ciao!

grattis världens bästa Victoria :)

Igår fyllde Vickan år och det firades ordentligt! I torsdags var det meningen att det skulle bli en lugn after work med Vickan på Stabben. Det blev långt ifrån lugnt ;) Beställde först en drink av Thomas i lobbybaren. Jonas var snäll och bjöd på varsitt glas rosé som skulle slängas(?) Tog våra två glas och satte oss i Stabben. Ganska lite folk, men folket som var där va sjukt taggade! Och det smittades av på oss. Drink nummer två beställdes, denna gång av Johan. Blev även bjuden på en shot medans jag stod i baren, tack för den :) Klockan närmade sig tolvslaget och Vickan beställde nya drinkar av Poffe. Lina beställde in Cava som vi skålade i när Vickans födelsedag kom. Vi sjöng och fick t o m oss bandet :P Efter det så fick Vickan och två andra som fyllde år, gå upp på scenen där de körde "Sommartider" tillsammans med bandet. När det lilla framträdandet var över blev det en ny drink, Bård fick äran att göra sista drinken (på Stabben :P)

Vi hade tagit Vickans bil till jobbet, så Tobbe var snäll och körde den och oss hem. Eller oss släppte han av på T2, såklart! Väl inne blev det ytterliggare en drink ;) Massa dans, en flaska skumpa, två cider och en shot senare stängde T2 och det var dags att gå hem. Fast först, en fet pommes med tzatziki på Happy Faces!! :D Så jäkla gott, men blev helt förstörd när jag tappade de i marken :( Jaja, man kan inte lyckas alla gånger ;) Väl hemma däckade jag på soffan och vaknade upp kl 9 dagen efter, fortfarande på soffan med kläder på! Bra där!

Kl 13 skulle det vara tårtkalas hos oss. Smörgåstårta och marsipantårta. Synd att jag var så himla bakis, fick inte i mig nåt :P Hängde på Lisa hem efter jobbet och tog en bit smörgåstårta, riktigt gott! Nu ligger jag i sängen, folk är på T2 men jag är så himla trött. Och att betala 150kr när man inte är så jättepepp känns sådär! Ska vila upp mig så kanske jag orkar åka med till MRT och BBQ buffé på Stabben innan jobbet imorrn :) Gonatt världen!

RSS 2.0