bloggtorka deluxe

Shit, typ fyra månader sen jag skrev här! Som sagt, bloggen har inte varit prio ett. Har helt enkelt inte orkat ta tag i det om dagarna.
 
Säsongen går mot sitt slut, sista veckan för den här sidan av fjellet och fr.o.m. 21april är hela fjellet stängt :/ Var har tiden tagit vägen? Var det inte nyår nyss?? Säsongen har bjudit på mycket skratt och en del tårar, nya vänskaper, en hel del fest och massa fina dagar i backen med fina kollegor :)
 
Igår hade vi avslutningsfest. Började med champagnefrukost i c-huset runt halv 12. Var ett helt gäng som dök upp, så himla mysigt. Sen var det dags att gå hem och göra sig fin för kvällen, Studio 54 var temat! Klockan 17 var det samling i IC:Blu, då var man redan ganska onykter :P Höll ut fem timmar, sen var det läggdags för mig! Mår förvånansvärt bra idag dock, bara väldigt, väldigt trött. Dagen/kvällen var i vart fall hur bra som helst :)
 
Ikväll har vi i bad och bowling varit uppe på Stabben och ätit mat, entrecôte, bakad potatis/pomme och bea! Hur gott som helst, skaplig matkoma på den kan jag lova. Inte nog med det, det blev chokladmousse till dessert. Åt inte ens halva, så himla mäktig. Blev sängen så fort jag kom hem och här ligger jag nu. Funderar på om man ska somna till en film ;) För somna det lär jag göra när som nu, trots att jag sov en timme förut.
 
Sov så gott folkens // :*

RSS 2.0