trysil <3

Herregud vad det är dålig uppdatering här :P Hänt en hel del sen sist, med tanke på att det var två veckor sen! All in förra söndagen, MRT Challenge i tisdags och födelsedagskalas för Marianne igår :D Tre helt galna fester. Jag älskar mina kollegor, de är helt jävla underbara! Utan er vore Trysil ingenting. Och alla andra underbara människor som jobbar här, ni är bäst! Helt sjukt att det är mindre än två månader kvar nu :/ Sjukt tråkigt, kan inte alla bara stanna och leva livet här?! :)

De två senaste söndagarna har varit riktigt, riktigt bra! Gårdagens fest spårade ganska tidigt :P Var så skönt att festa hos Marianne och inte på personalhotellet för en gångs skull. Alla kunde sitta i samma rum, hehe. Drack bara drinkar igår, det känns idag kan jag lova. Mådde inte bra när jag vaknade, men har fått i mig lite mat i magen så ska nog klara av att jobba. Ser fram emot ikväll dock. Ska handla lite chips och dipp hem tänkte jag. Eftersom jag ska jobba hela eftermiddagen, får jag ta bakishänget ikväll och vila upp mig inför min date med Elin imorrn :) Lyxfrulle och häng i backen. Snälla vädergud, låt det vara sol och blå himmel! Är ledig tis-ons, brädåkning är vad som står på schemat. Nu när allt folk har åkt hem kan man ge sig ut igen. Man blir lite bortskämd när man är säsongare. Det var så himla skönt i början av säsongen när det nästan bara var vi här!

Måste springa, ska handla innan jag drar till jobbet. :*


sliten ebba

Sjætte och sista nattpasset nu, æntligen! Helt døtt dock, så tiden går galet sakta :/ Ca fyra timmar kvar bara...

Klockan 13 idag har vi brannkurs så blir att sova på hotellet, i ett av de ikke klara personalrummen! Men ska bara sova, det gør mig inte så mycket. Hellre sova hær æn att åka hem, sova och sen åka tillbaka till jobbet. Efter kursen ska jag ta mig ut i backen, var alldeles før længe sen nu. Var næra på att ge mig ut igår nær jag kom hem från jobbet. Har aldrig varit så pigg efter ett nattpass som jag var igår. Stod och pratade med Matilda på Radisson ganska længe, men så fort jag kom hem och satte mig i soffan var det kørt. Blev aptrøtt och så efter en halvtimme bestæmde jag mig før att det blev sængen istællet :P Riktigt skønt!

Imorrn kvæll blir det chill hos herr Bilar, det ær ju verkligen på tiden! Kanske blir lite kladdkakebak, annars bara chirre och dirre ;) På onsdag ska jag och Matilda ut i backen, det ser jag verkligen fram emot! En helt underbar mænniska som jag umgåtts alldeles før lite med :/ På kvællen ær det dessutom Girls Night :D Kommer bli en toppendag!

Vad har annars hænt hær i Trysil då?! Har inte riktigt något socialt liv nær jag jobbar natt :P Træffar bara folk på jobbet. Emma har jag knappt sett till, inte mer æn typ 15min på jobbet varje dag! Och nu nær jag væl ær klar med mina nætter, går hon på nattpass. Tror jag ska føreslå en romantisk middag før två nær vi båda ær lediga næsta gång :) Inte okej att aldrig kunna umgås med sin sambo!!

Supertisdagen var som førvæntat helt galen ;) Åkte upp till Knettan runt 6-ish før att førfesta lite med Elin. Det bjøds på champagne av en kompis till Elins kollega, tack før det! :) Var døtt på folk fram till 8-halv 9 typ, men då kom typ alla :D Fullt øs på dansgolvet fram till stægning. Sen børjar den læskiga, men roliga biten att ta sig ner till Ski Puben. Fick skjuts av en random kille på transportstræckan, åkte pulka en bit med ytterliggare en random kille och sen blev det att spænna fast brædan och åka ner. Vi klarade oss utan några skador och væl på Ski Puben blev det en cider før att fira. Tyværr ær det alltid ganska dåligt drag på Ski Puben, så blev hyffsat tidigt før mig æven denna gång.

Jag och Vickan har æven bokat vår resa till Dubai nu. I onsdags bokade vi flygbiljetter innan jag åkte till jobbet och under natten bokade jag in oss på Radisson Blu Hotel, Dubai Downtown :D Har børjat kolla på lite nya sommarklæder. En bestællning ær redan gjord ;) Sen ær det bara att spara pengar! Ser fram emot den hær resan så sjukt mycket, kommer bli galet kul!

Bara 3timmar och 45minuter kvar nu... Tiden går fort nær man har roligt, eller?! ;)


Vælkommen till Park Inn Trysil Mountain Resort, du pratar med Ebba. Vad kan jag hjælpa till med?

Sitter på jobbet helt alene med musik strømmandes ut ur høgtalarna :) Lite mysigt, men också lite læskigt nær vakten går på sin runda. Om det går brandlarm, så lær det ju hænda under hans rundor (peppar, peppar ta i træ!!) Ca två timmar kvar innan jag får åka hem till sængen och sova några timmar, can't wait! Blir væl till 4-tiden skulle jag tro. Ska mysa lite med Elin imorrn innan hon børjar jobba på T2 :D Ska på en førelæsning om FitLine, intressant! Efter det blir det hem och chilla før min del, måste væl gå och lægga mig hyffsat tidigt før på søndag børjar jag kl 14. 178 rum som ska checka in :/ Tack och lov før att jag ær ledig mån-ons! Och till vår stora glædje så ær jag och Danne æntligen lediga tillsammans! :D Blir nog en hel del chill i backen och såklart går vi all in på supertirsdag!! ;) På torsdag ær det dags før nattpass igen. Fyra dagar æn så længe, men schemat tar slut sen och jag tror nog att på det nya schemat så finns det ytterliggare två nattpass. Brukar vara 6 dagar i rad.

Åååh førresten, i helgen ska nog jag och Vickan boka vår resa till Dubai!!! :D Vi har æntligen bestæmt oss vart vi ska och alla som vi pratat med som varit dær sæger "ÅK!!" :P En vecka nær sæsongen ær øver, ska bli grymt skønt!

Børjar bli riktigt segt det hær! Speciellt nær man ær klar med allt man ska gøra. Snart kommer Emma och då får jag gå hem! :*

nattpass

Sitter i kantinan på jobbet och har precis ätit lite mat, en timme kvar sen är det dags att gå på nattpass! Tre nätter blir det p.g.a. Jimmy är sjuk. Idag har vi varit på hjärtstartarkurs, var riktigt intressant och väldigt bra kurs. Pratade även om HLR och krishantering. Kursen var mellan 9 och 14, kände inte för att åka hem mellan det och jobbet så checkade in på ett personalrum :) Väl på rummet slog jag på datorn och Lejonkungen 3, men 5min in i filmen så sov jag :P Var nog bra att jag stannade på hela kursen, samt att jag sov på hotellet. Hade nog inte somnat så fort om jag hade åkt hem.

Det är lite dålig uppdatering här på bloggen och det händer ganska mycket här uppe så jag blandar ihop dagar och veckor :P I måndags jobbade jag till 14, sen hem för att chilla lite. Runt 19-tiden drog jag och Vickan till Peppes för lite buffé :) Satt där och hade det koseligt innan vi drog hem till mig, bäddade ut bäddsoffan och slog på Lejonkungen :D Lite godis åkte ner i magen också, men det får det göra när man kollar på film. Tisdagen såg ut ungefär lika, fast denna gång blev det thaikyckling, fruktsallad med kesam/kesella och Lejonkungen 2 hos Vickan. Så himla gott med fruktsallad alltså. Och nyttigt!! :) Det har verkligen varit skönt att bara vara hemma och slappa, utan massa måsten! Vi har även bestämt att det blir Dubai när säsongen är över, innan sommarjobb drar igång. Ska kolla upp hotell inatt på jobbet och förmodligen boka flyg på fredag när lönen rullar in :)

Har även skickat mail till Hege, som är personalansvarig, om att jag vill jobba här i sommar också. Hon ska höra av sig snart och så ska vi ha ett samtal! Det blir jag och Bilar i sommar. Och förhoppningsvis Marianne också. Blir jag kvar ska jag dessutom börja träna lite fotboll med dem! :D Insåg att det är åtta-nio år sen jag slutade. Hallå, vad hände med de åren?!?! Känns inte alls som att det var så länge sen. Tänk vad liten man var då :P

Fy satan, är så himla trött! Det kommer bli en lååååång natt.... :/

fem dagars ledigt :)

Ganska dålig uppdatering här känner jag :P Men tyvärr är bloggen inte prioritet nummer ett här i Tryssan!

Förra veckan var jag hemma en sväng :) Åkte på onsdagmorgon härifrån och var hemma runt 22-tiden. Blev en lång och seg dag som mest spenderades på en buss! Mamma och pappa kom och hämtade mig i Linköping, så slapp spendera den biten på ett tåg. Sov till halv 12 på torsdagen, det behövdes :) Vaknade av att lillkussen Hugo var på besök. Busade lite med honom och kollade på när han spelade spel på datorn. När han hade åkt blev det en sväng ner på stan med mamma. Fick ett par byxor i Ebba/Maria-present :) Tack så mycket! Hem för att äta och sedan ner till församlingshemmet för att duka inför begravningen. Blev lite kvällsmat hos mormor efter det. På fredagen var det dags för Anders begravning :( Hur fin som helst verkligen! Alla fina tal och alla fina uppträdande från hans vänner från Great Jazz Club! Blev en lång dag, men trots allt så var det trevligt att spendera den med släkten.

På lördagförmiddag var det dags att säga hejdå till Vimmerby och hej till Stockholm :D Gick lite själv på stan och kollade i affärer innan Carro kom in och mötte upp mig! Träffade Elin och Maria på Plattan, hur kul som helst. De har man inte sett på ett tag :/ Runt 17-tiden gick Carro och jag till hotellet och gjorde oss iordning. Bodde på Radisson Blu vid centralen över natten, galet skönt! Hanna kom dit och vi öppnade upp vinflaskan :) Satt där och hade det koseligt innan vi gick upp till Skybaren. En drink hann vi med, sen var det dags för middag. T.G.I. Fridays var det som gällde och vi hade tur och behövde inte vänta så länge :) Hamnade i matkoma deluxe och satt där ett tag innan vi tröttnade och drog till Medis. In på en bar (Chill?) för att ta en drink och bestämde oss för att köra en barrunda. Gick vidare till Mest för en Smirnoff Ice och där tog barrundan slut, hehe :P Alla tre var så trötta och Carro och jag ville kunna njuta av frukostbuffén. Halv 9 var vi vid buffén så kunde sitta där en timme innan jag behövde gå mot bussen. 8timmar senare var jag äntligen hemma i Trysil igen :D

Emma hade lagat tacos när jag kom hem :) Efter en härlig dusch blev det att göra sig iordning lite för att sedan dra hem till Elin och Elin. Ett snabbesök på MRT och sen var det T2 som gällde. Grymt kul, trots ganska lite folk!

Idag har jag varit ledig igen :P Ledig imorrn också t.o.m.! Dagen har spenderats i backen med Elin och Caroline :) Lunch på Knettan och afterski på Sagbruket - en toppendag verkligen. Ännu en gång stod maten på bordet (läs: bänken ;)) när jag kom hem :)

Nu ska jag duscha, för kl 18 är det dags för massage :D See ya!

RSS 2.0