femton dagar

Då er det bara femton dagar kvar hær i Trysil :) FEMTON dagar!! Førstå hur fort det kommer gå :D Har varit hær i ett och ett halv år nu, helt galet! Trodde inte jag skulle fastna hær så længe. Vad høsten och næsta sæsong har att erbjuda får vi se! Ska inte sæga att jag inte kommer tillbaka hit, men det vore kul att gøra nåt nytt. 
 
Imorrn blir det en jentedag i Hamar med Tilda och Madde :D Har inte varit dær tidigare, ser fram emot det massor! Hoppas på fint væder bara. 
 
Helgen som var, spenderades i Stockholm. Sjukt skønt att komma hærifrån och få træffa alla dær :) Hann såklart inte med att træffa alla, men så er det alltid! Kom dit i torsdags och drog direkt till Vickan. Fick en hærlig øverraskning då Alma också va dær :D Grillnin, vin och massa uppdateringar om allt som hænt. Møtte upp Elin i stan på fredagen och åt årets førsta mjukglass! I solen dessutom!! :D På kvællen var det finmiddag hos Nanna och Lucas, tillsammans med Laura, Frida och Joakim. Så himla kul att træffa de igen, det var inte igår!! På lørdagen var det dags før shopping :D Frida och jag gick runt i affærer, jag gjorde av med en del pengar ;) Blev också med iphone! En femma med abonnemang från Telenor :) Runt fyra-fem skulle jag vara hos Carro, då var det dags før grillning igen :) Tillsammans med Anders och hans kompis Pontus (som jag førøvrigt redan træffat en gång i Trysil ;)) åt vi mat och drack vin. De skulle sedan på Bruce-konserten, så vi satt kvar hemma och drack och gjorde oss iordning. Sandra tittade førbi en svæng, men nær vi drog in till stan åkte hon hem. Drog till ett stælle som hette Kristallen och dansade till de stængde vid tre :) Lite nattamat på McDonalds och sen hem i sæng. Skulle møta upp Madde i Ropsten kl 1 på søndagen, då var det dags før hemfærd igen! 

Væl hemma i Trysil var det dags før grillat och øl :) Alla væntade på oss, mest før att vi hade køttet kanske ;) Satt ute och koste oss tills det blev alldeles før kallt och vi gick in. Drog upp till Madde och fortsatte dricka lite, men trøttheten tog øver så blev ingen sen kvæll. Kunde ju dock inte låta bli att pilla med telefonen, så somnade nog inte føre två :P
 
Næhe, dags att gløra nåt vettigt på jobbet. Som t.ex........... typ gå upp till Madde och kolla læget ;) //

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0